3 ALKALMAS OVIS ÉNERŐSÍTŐ CSOPORT


május 15, 22, 29
szerdánként 16.oo-17.oo
helyszín: Bagázs, 13. kerület
csoportvezetők: Berényi Márta (gyermekpszichodramatista, pedagógus, drámapedagógus ) és Kiss Debóra Eszter (klinikai szakpszichológus, gyerekpszichodramatista)

3 alkalmas csoportunkra, olyan óvodásokat várunk, akik szeretnének a hosszú távú pszichodráma csoportjainkhoz csatlakozni, de az elköteleződés előtt próbát tennének szabadabb keretek között. Azokat a gyerekeket is szívesen várjuk, akik kalandvágyból lennének részesei egy rövid utazásnak, ahol élesítjük érzékszerveinket, próbákat állunk ki és egy mesébe lépve hőssé válunk, hogy megtaláljuk saját utunk, kihívásaink és kincseink.

A program három foglalkozásból áll, melyet egy ötven perces szülőkonzultáció követ. A foglalkozást megelőzően anamnézis lap kitöltésére kérjük a szülőket. 

Szeretnénk kiemelni, hogy a három alkalmas csoportunkba olyan ovisok jelentkezését várjuk, akiknek nem jelent problémát a szülőktől való leválás és szívesen gyakorolnák, hogy milyen egy új közösségbe beilleszkedni. Valamint olyan szülőket várunk, akik szívesen kapnának visszajelzést gyermekükről vagy tanácsot nevelési, családdinamikai kérdésekben.

A program célja, hogy mélyebb összefüggésekben rálássunk a hozzánk érkező gyermekek működésére, majd erről szüleikkel is tudjunk konzultálni.

csoport díja: 4o5oo Ft (3 alkalom és az 5o perces szülőkonzultáció díja)
 
JELENTKEZÉS ITT