GDPR


A Piros Kakaó elkötelezett a megfelelő adatkezelés mellett. Tiszteletben tartjuk az európai unio által meghatározott szabályozásokat, a hírlevelünkre feliratkozók jogait és érdekeit és a fejlesztő és az önismereti csoportjainkra jelentkezők adatainak biztonságát. A Piros Kakaó  első sorban gyerekek és családjaik számára hirdet és valósít meg művészetterápiás, fejlesztő, önismereti csoportokat és eseményeket.  A programokkal és művészetterápiás csoportokkal kapcsolatos információk terjesztéséhez adatra van szükségünk, úgy mint, az email címre, a hirtelen változásokról való híradás miatt és a konzultációk egyeztetéséhez, szervezéshez telefonszámra, a számlák kiállításához lakcímre. Az adatokat ezen célok érdekében kérjük el és tároljuk.

Mindent megteszünk az adatok biztonságos kezeléséért. 
Az adatokat semmilyen körülények között nem adjuk át 3. félnek.

A művészetterápiás csoportok anamnesztikus adatait szigorúan bizalmasan kezeljük a szülők és a csoportvezetők között marad minden információ, melyről  szerződést is kötünk.


A hírlevélről való leiratkozás egy emailen való kéréssel történik, a hírlevélről bármikor le lehet iratkozni – egy üres email küldésével a piroskakao@gmail.com-ra, “Leiratkozas” tárggyal – adatait azonnal töröljük.