Piros Kakaó - Impró Kamaszoknak


14-16 éves korig

14 alkalmas csoport 

A csoport nem terápiás, szülői konzultáció igényelhető. 

szerdán 17.15-től 18.15-ig a Bagázsban (Szent István park 10.)

február 14- május 29-ig! (a tavaszi szünetben nem tartunk csoportot)

csoport díja: 70000 Ft

első részlet, az első 3 alkalom díja, ennek átutalásával történik meg a csoportba a regisztráció: 15000 Ft

Amennyiben a csoportba megtörtőnik az elköteleződés az első 3 alkalom után, márciusban és áprilisban 27500 Ft lesz a csoport díja még. Ebben az esetben a hiányzásokat is ki kell fizetni.

1. részlet 15ooo Ft - januári befizetés

2. részlet 275oo Ft - márciusi befizetés

3. részlet 275oo Ft - áprilisi befizetés

külön szülőkonzultáció: 12000 Ft/50 perc

A foglalkozást vezeti: Berényi Márta drámapedagógus, gyerekpszichodramatista

REGISZTRÁCIÓ ITT

Tedd próbára magad! Ha csatlakoznál egy barátságos, elfogadó közeghez, ha szívesen gyűjtenél új tapasztalatokat magadról és érdekel az improvizáció, a szituációs játék, várunk! A közösen eltöltött idő alatt sokat játszunk, ez koncentrációdat, koordinációdat, testtudatodat is fejleszti. A dráma eszközeivel gondolkodunk közösen a világról, miközben azt is gyakoroljuk, hogy hogy vagyunk a spontenaitással. De jöhetsz akkor is, ha csak arra vágysz, hogy a heti feszültséget megoszd, levezesd! 

 "Hiszek abban, hogy a dráma és egy biztonságos, jól működő közösség lehetőséget adnak arra, hogy megismerjük önmagunkat és társainkat, feltérképezzük a világhoz való kapcsolódásunkat és alakítsunk azon. Már több mint egy évtizede tartok drámacsoportokat, és azt tapasztalom, hogy a valódi, offline jelenlétre, a fizikai térben való hiteles kapcsolódásra, kísérletezésre hatalmas szüksége van ennek a generációnak, egy olyan helyre, ahol valóban meghallgatják őket, és azok lehetnek, akik akarnak lenni."