MESETERÁPIÁS ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI DÉLELŐTT



Várjuk április 30-án délelőtt azokat a 7-8. osztályosokat, akik szívesen eltöltenek egy délelőttöt azzal, hogy önmagukról gondolkodjanak. Ha érdekel, hogy hogy látod magad egy történet tükrében, szívesen találod meg önmagad körvonalait egy alkotáson keresztül, várunk! 

Ez a délelőtt nem terápiás célú, de mégis önmagunkon gondolkozós, lelkileg tisztulós, elmúlt időszakot s jövőt átgondoló, erősségeinket, s gyengeségeinket számba vevő lesz. 

A tanév végéhez közeledve ki-ki egy fontos következő szakaszba lépés előtt áll: a hetedikeseknek jön a nyolcadik év annak minden kihívásával, a nyolcadikosok pedig középiskolába kerülnek, mely gyakran egy új közösségbe való illeszkedést is jelent. A csoport bölcsességével keressük az ekkor érthetően felmerülő sok belső kérdésre a választ, s azokat az erőforrásokat, melyek jó táltosként átvisznek minket a hátukon, ezeken a kiemelt, küszöböket átlépő időszakokon is. A délelőtt módszertani vázát a Metamorphoses Meseterápia és művészetterápiás technikák fogják adni. 

A foglalkozás nem terápiás jellegű, a közösségi élmény van fókuszban.

A csoportot Abermann Julcsi (pszichológus, metamorphoses meseterapeuta, gyerekpszichodramatista) és Noszkó Niki (pszichológus, gyerekpszichodramatista) vezetik. 

13-14 éveseknek

Maximum létszám 14 fő

Részvételi díj 20.000 Forint