ŐSZI TÁBOR 2021

ŐSZI TÁBOROK 2021. október 25-27.

 

Jelentkezési lap ITT

 

MIKOR

TÁBOR NEVE

HOL

KOROSZTÁLY

MAXIMUM LÉTSZÁM

DÍJ

9.00-13.00

Pszichodráma tábor

XI. kerület, Ábel Jenő u. 9. 

7-9 év

8 fő

28.000 Ft

14.00-18.00

Pszichodráma tábor

XI. kerület, Ábel Jenő u. 9.  

10-12 év

8 fő

28.000 Ft

9.00-13.00

Expedíció térben és testben - mozgás tábor

Bagázs,  XIII. kerület, Szent István park 10.  

8-11 év

14 fő

28.000 Ft

 

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI és MENETE:    

1. Jelentkezési lap kitöltése ITT

2. E-mailben visszaigazoljuk és megerősítjük a jelentkezést. 
3. 10000 Ft előleg befizetése vagy a teljes összeg átutalása, ebben az esetben történik meg a biztos helyfoglalás.

4. Szerződés online aláírása, mely tartalmazza az általános feltételeket, a COVID TÁJÉKOZTATÓT, GDPR TÁJÉKOZTATÓT és a pszichodráma táborok részleteit. 

5. Egészségügyi nyilatkozat aláírása beiratkozáskor. 

LEMONDÁS ESETÉN:
-  Ha a lemondás 10 nappal megelőzi a tábor kezdési napját, a teljes előleget visszafizetjük.
- 10- 4 nap közötti lemondás esetén 5000 F-ot fizetünk vissza.                 
- 4 napon belüli lemondás esetén az előleg nem tudjuk visszafizetni, kivéve orvosi igazolás esetén. 

ÁTUTALÁSNÁL, MEGJEGYZÉSKÉNT, A JELENTKEZŐ GYEREK NEVÉT ÉS A TÁBORT IS ÍRJÁTOK BE! 
A FÉLNAPOS önismereti és pszichodráma TÁBOROK díja összesen 28000 Ft, a második részletet a tábor első napján kell majd befizetni, vagy átutalni. 

TÁBORAINKRA ITT LEHET BEFIZETNI AZ ELŐLEGET:

Soós Dóra 

Raiffeisen Bank: 12010611-01514640-00100004

TÁBOROK LÉTSZÁMA: 14

GYEREKPSZICHODRÁMA: 9 FŐ


BETELT TÁBORAINK VÁRÓLISTÁJÁRA LEHET JELENTKEZNI!

  .PSZICHODRÁMA félnapos TÁBOR

7-9 és 10-12 éveseknekHELYSZÍN: 11. kerület Ábel Jenő utca 9.

október 25-27 hétfő, kedd, szerda

 

9.00 – 13.00 – 7-9 éveseknek: Karvalics Fruzsin (szomatopedagógus, gyerek-pszichodramatista) és Pilz Fanni (pszichológus, gyermek-pszichodramatista)

14.00 – 18.00 – 10-12 éveseknek: Karvalics Fruzsina (szomatopedagógus, gyerek-pszichodramatista) és Fazekas Mátyás (pszichológus jelölt, gyerek-pszichodramatista jelölt)

A gyerekpszichodráma táborban elsődleges céljaink között szerepel a prevenció, az önismeret, az elakadások mintázatának feltérképezése, az én erő fejlesztése, a szociális készségek és a szükségletek felmérése. A résztvevők megérezhetik határaikat, felfedezhetik saját kincseiket és legyőzhetik akadályaikat. 


A szülőkkel együttműködve, konzultálva válik teljes egésszé a folyamat. A tábor előtt az anamnézis felvétel írásban történik, ezen a módon tűzhetik ki a szülők a folyamat célját is. A tábor végén személyesen vagy online jelzünk vissza, így a szülőknek lehetőségük nyílik feltenni kérdéseiket, amire a táborban tapasztaltak alapján választ is keresünk és javaslatot teszünk a jövőbeni lehetőségekről is.  

 

Az elmúlt egy év járvány okozta krízis helyzet miatt a táborvezetői célok között szerepel: ventilálás, feszültség levezetés, töltekezés, közösségi lét, kapcsolódás.

 

Ami a tábortól várható: 

-           gyerekek feltérképezése (szociális készség, én erő…)

-     a módszerrel való találkozás, aminek előnye az is, hogy egy hosszú távú csoportba már nem ismeretlenül csatlakozik a résztvevő és kiderül, hogy ez a megfelelő módszer-e a gyerekek számára

 

Kompetencia határainkon belül dolgozunk, így felismerve szakmai határainkat tovább küldve a hozzánk járókat a megfelelő szakemberekhez, ha szükséges. 

A Piros Kakaóban nem folytatunk pszichoterápiás ellátást és egészségügyi szolgáltatást. Tevékenységünket szupervízió mellett folytatjuk. 

 

.EXPEDÍCIÓ térben és testben félnapos TÁBOR.

táncos-mozgásos tábor 8-11 éveseknek

HELYSZÍN: BAGÁZS 13. kerület, Szent István park 10.

október 25-27 hétfő, kedd, szerda,  Kovács Timi (táncos-koreográfus) és Mészár Zsófia (gyermekpszichológus, mozgás- és táncterapeuta)

 9.00 – 13.00: 8-11 éveseknek:

Izgalmas mozgásos-önismereti kalandra hívjuk táborunk résztvevőit. Tanulunk figyelni magunkra és egymásra. Mozgásos játékokon keresztül fedezzük fel, hogy hol vannak köztünk a csomópontok, és hol vannak távolságok. A három nap során csoportként egy közös úton járva fokozatosan ismerjük és alkotjuk meg a belőlünk létrejövő, sajátos világunkat.

Kik vezetik?

Kovács Timi táncos-koreográfus és Mészár Zsófia gyermekpszichológus, mozgás- és táncterapeuta

Milyen készségek erősítünk?

A program során erősítjük a testi önmegfigyelő képességet, a testi-érzelmi állapotok tudatosítását. Emellett szeretnénk a gyerekeket kísérletezésre biztatni, és az önkifejezés örömét velük közösen megtapasztalni. A folyamat központjában a saját mozgás felfedezése áll.

Kik vagyunk?

Timi a mozgásos-táncos, színházi alkotómunkájából, Zsófi pedig a mozgásterápiás munkájából táplálkozva dolgozik. Közös projektünk volt a 2017-től 2019-ig működő, rögtönzésen alapuló alkotóműhely, a Tuning Scores gyakorlócsoport Budapesten. Itt a testünk elmélyült tudatosítása mellett, improvizációs helyzetek jelen-idejű szerkesztését gyakoroltuk felnőttekkel.

Külön-külön számos csoportos és egyéni foglalkozást tartottunk, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, melyek fókuszában a mozgás és tánc, mint önkifejezési eszköz, kreatív erőforrás, az önmegismerés lehetősége jelent meg.