TÁBOR

2024. PIROS KAKAÓ TÁBOROK


JELENTKEZÉSILAP ITT







1. Jelentkezésilap kitöltése ITT
2. emailben visszaigazoljuk és megerősítjük a jelentkezést. 
3. 20000 Ft előleg befizetése vagy a teljes összeg átutalása, ebben az esetben történik meg a biztos helyfoglalás.
    4. Szerződés online aláírása, mely tartalmazza az általános feltételeket, a COVID TÁJÉKOZTATÓT, VIS MAJOR HELYZETEKET, GDPR TÁJÉKOZTATÓT és a pszichodrámadráma táborok részleteit. 
   5. Egészségügyi nyilatkozat aláírása beiratkozáskor. 

LEMONDÁS ESETÉN:
-  Ha a lemondás 14 nappal megelőzi a tábor kezdési napját, a teljes előleget visszafizetjük.
- 14- 7 nap közötti lemondás esetén 10000 Ft-ot fizetünk vissza.                 
- 7 napon belüli lemondás esetén az előleg nem tudjuk visszafizetni, kivéve orvosi igazolás esetén. 
  
ÁTUTALÁSNÁL, MEGJEGYZÉSKÉNT, A JELENTKEZŐ GYEREK NEVÉT ÉS A TÁBORT IS ÍRJÁTOK BE! 
A FÉLNAPOS önismereti és pszichodráma TÁBOROK díja összen 50000 Ft (uzsonnával vagy tízóraival) a második részletet a tábor első napján kell majd befizetni, vagy átutalni. 

TÁBORAINKRA ITT LEHET BEFIZETNI AZ ELŐLEGET:
Soós Dóra 
Raiffeisen Bank: 12010611-01514640-00100004

TÁBOROK LÉTSZÁMA:
GYEREKPSZICHODRÁMA: 9 FŐ
MESETERÁPIÁS ÉS PSZICHODRÁMA TÁBOR: 12 FŐ
MESEKÖNYVÍRÓ: 16 FŐ
 
BETELT TÁBORAINK VÁRÓLISTÁJÁRA LEHET JELENTKEZNI!


 .PSZICHODRÁMA félnapos TÁBOR.  

A gyerekpszichodráma táborban elsődleges céljaink között szerepel a prevenció, az önismeret, az elekadások mintázatának feltérképezése, az énerő fejlesztése, a szociális készségek és a szükségeletek felmérése. A résztvevők megérezhetik határaikat, felfedezhetik saját kincseiket és legyőzhetik akadályaikat. 

szülőkkel együttműködve, konzultálva válik teljes egésszé a folyamat. A tábor előtt az anamnézis felvétel írásban történik, ezen a módon tűzhetik ki a szülők a folyamat célját is. A tábor végén személyesen vagy online jelzünk vissza, így a szülőknek lehetőségük nyílik feltenni kérdéseiket, amire a táborban tapasztaltak alapján választ is keresünk és javaslatot teszünk a jövőbeni lehetőségekről is.  

Ami a tábortól várható: 

-           gyerekek feltérképézesés (szociális készség, énerő..)                                                                           -           a módszerrel való találkozás, aminek előnye az is, hogy egy hosszútávú csoportba már nem ismeretlenül csatlakozik a résztvevő és kiderül, hogy ez a megfelelő módszer-e a gyerekek számára. 

Kompetencia határainkon belül dolgozunk, így felismerve szakmai határainkat tovább küldve a hozzánk járókat a megfelelő szakemberekhez, ha szükséges. 

A Piros Kakaóban nem folytatunk pszichoterápiás ellátást és egészségügyi szolgáltatást. Tevékenységünket szupervízió mellett folytatjuk. 

A gyerekpszichodrámáról bővebben itt

kisebbeknek:

Beöltözős, meseírós, rajzolós, együtt játszós terápiás tábor gyerekeknek. 
Körülnézünk a széles világban, lesznek köztünk királyok és királylányok, hősök, sztárok, medvék, madarak, tündérek és boszorkányok, tűzokádó sárkányok, mentők, ufók, szarvasbogarak, pitypangok, ninják és hableányok. Közös mesénk fonalán vándorútra kelünk hegyeken, dombokon, tengereken át perdülünk, fordulunk, ahogy a világ.


nagyobbaknak:

Nem találod a helyed? Sokszor hallod, hogy nem érzed, hogy hol a határ? Szeretnél egy csapathoz tartozni? Kérdéseid vannak,amiket megkérdeznél? Nem mered elmondani ami szívedet nyomja? Nem vagy elégedett magaddal? Gyere és játszd ki magadból!























HELYSZÍN:  Bagázs, 1137 Szent István park 10.


JÚNIUS 24-28. 2014-2015-ben születettek 
8.3o-12.3o
táborvezetők:  Hajdu Anna (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista) és Obonya Hajnalka (klinikai szakpszichológus)

JÚNIUS 24-28. 2012-2013-ben születettek 
8.3o-12.3o
táborvezetők:  Hajdu Anna (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista) és Obonya Hajnalka (klinikai szakpszichológus)

JÚLIUS 1-5. - 2oo7-2oo5, akik idén már Gimnáziumba jártak
14.oo-18.oo
táborvezetők:  Puskás Éva (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista) és Fazakas Mátyás (pszichológus, gyerekpszichodramatista)

JÚLIUS 15-19.  2o16-2o17-es korosztály
8.3o-12.3o
táborvezetők:  Pogácsás Nóra (pszichológus, logopédusés Zsin Ágnes (pszichológus, gyermekpszichodramatista)

JÚLIUS 15-19. 
2o1o-2o11-es korosztály
14.oo-18.oo
táborvezetők:  Pogácsás Nóra (pszichológus, logopédusés Zsin Ágnes (pszichológus, gyermekpszichodramatista)

JÚLIUS 22-26.
 ovisoknak és iskolába készülőknek
8.3o-12.3o
táborvezetők:   Puskás Éva (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista) és Bottka Bea (gyerekpszichodramatista)

JÚLIUS 22-26. 2o14-2o15-es születésűek 
14.oo-18.oo
táborvezetők: Hajdu Anna (pszichológus, gyerekpszichodramatista) és Bottka Bea (gyerekpszichodramatista)
 

JÚLIUS 29-augusztus 2.  
ovisoknak és iskolába készülőknek
9.oo-13.oo
táborvezetők:  Kárpáti Marcsi  (szociálpedagógus, gyerekpszichodramatista) és Bárány Eszter (pszichológus, gyerekpszichodramatista)

JÚLIUS 29-augusztus 2.
 
-  2o1o-2o11-es 
születésűek 
14.oo-18.oo
táborvezetők:   Hajdu Anna (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista)  és Karvalics Fruzsina (szomatoterpeuta, gyerekpszichodramatista)

augusztus 5-9.
 
-  2o16-2o17-es 
születésűek 
9.oo-13.oo
táborvezetők:   Zsin Ágnes (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista) és  Karvalics Fruzsina (szomatoterpeuta, gyerekpszichodramatista)

augusztus 5-9.
 
-  2o12-2o13-as 
születésűek 
14.oo-18.oo
táborvezetők:   Zsin Ágnes (klinikai szakpszichológus jelölt, gyerekpszichodramatista) és  Karvalics Fruzsina (szomatoterpeuta, gyerekpszichodramatista)

.....................................................................................

Tesóm meg Én 
Augusztus 12-16.
9.oo-13.oo
7-12 éves tesóknak
táborvezetők:  Kiss Debóra Eszter (klinikai szakpszichológus, gyerekpszichodramatista) és  Bottka Bea (gyerekpszichodramatista)

A TESÓM meg ÉN tábor célja, hogy olyan élményt adjunk a testvéreknek szülői közvetítés nélkül, ahol a családi narratíván kívül kapcsolódhatnak egymáshoz, más minőségben nézhetnek rá a másikra. Megismerhetik egymást más szemszögből és dolgozhatnak kapcsolatukon. Miközben közösen alkotnak, játszanak, drámáznak. 

Várjuk a tesókat!

....................................................................................... 

.MESEÍRÓ TÁBOR.       

JÚLIUS 1-5. 
7-1o éveseknek
9.oo-13.oo

helyszín: Bagázs, 13. kerület, Szent István park 1o.

Kislétszámú, félnapos (napi 4 órás), önismereti tábor az alkotó fejlesztő Metamorphoses meseterápia és a Kende Hanna féle gyerekpszichodráma eszköztárával. 
                                               
táborvezetők: Soós Dóra  (Metamorphoses meseterapeuta, gyermekpszichodramatista) és Rácz Katinka (szociálismunkás, gyásztanácsadó)

Az 5 nap együttlét célja, hogy a gyerekek közösen készítsenek el egy mesekönyvet. Megtalálják szerepüket, mind a könyvkészítés folyamatában, mind mesénkben. Saját mesehősük útján járnak majd, felfedezik különleges képességeiket és általa átléphetik határaikat, megtalálhatják karakterük célját vagy éppen elfogadják úgy, ahogy van. Lesz, aki sűrű erdőben tévedt el, olyan is, az égigérő fára mászik, vagy éppen királylányért indul. Természetesen űrhajóval, gyalog, lóval, csigalassan és száguldva is lehet utazni. A kút mélyéről is előbukkanhatnak és a Napba is tarthatnak hőseink, vagy a kettő között bárhová és nem lehetetlen, hogy párhuzamos világok is felbukkannak. Egy biztos, hogy hőseink megérkeznek valahová. 
Mindeközben kitérünk a könyvkészítés minden fázisára: a mese kitalálásától az illusztrációk elkészítésén és a nyomdászati tudnivalókon át a könyv nyomtatott megvalósulásáig. Hőseink, vagyis maguk a gyerekek ebben a szerepben is együtt fognak dolgozni, célunk az lesz, hogy mindenki megtalálja hozzá illő feladatát. 
Együtt írunk, rajzolunk és péntekre elkészül a közös mű, amiből mindenkinek jár egy saját példány.

Várjuk a hősöket, hogy megtalálják saját meséjüket!

Az önismereti tábor része az anamnézis felvétel és a visszajelzés is. 




..............................................................................